Zdravstvene dobrobiti zelenog čaja od papaje

Objavljeno:

Wow, želite smršavjeti, a vi jednostavno morate isprobati ovaj prekrasan lijek. Samo pomiješajte zelene kocke papaje s zelenim čajem i pijte ih svaki dan. Učinkovito je. Nećete izgubiti ništa.

Zdravstvene blagodati zelenog čaja od papaje su beskrajne. Svakim gutljajem uživate u prirodnoj dobroti ovog blaženog čaja.

Zdravstvene dobrobiti zelenog čaja od papaje
Zeleni čaj od papaje alternativni je prirodni lijek za liječenje gihta i artritisa. Možete ga čak nazvati i receptom za čaj protiv gihta.

Jaka jetra može detoksicirati mnoge toksine koji uzrokuju bolesti, ali glavni detoksifikator tijela je spoj zelenog čaja i papaje prikazan u ovom receptu. Papaja je već dobro poznata po svojim protuupalnim svojstvima, a čaj je najbolji napitak za neutraliziranje slobodnih radikala. Osim što je snažni antioksidans, zeleni čaj također stimulira enzime koji otapaju kristale mokraćne kiseline koji doprinose gihtu. Dodajte malo meda za bolji ukus!

Poznato je da papaja posjeduje protuupalna svojstva, što je čini vrlo učinkovitim lijekom za giht, artritis i bolove u zglobovima. Pojačava funkcije imunološkog sustava i sprečava kronične bolesti povezane s infekcijama koje mogu nastati zbog slabog imunološkog sustava.

Dobar je za sve, čak i za one bez gihta.

Je li zeleni čaj od papaje siguran?
Zeleni čaj od papaje cijenjen je više zbog liječenja gihta. Iako neki od toga ubiru impresivne koristi, drugi i dalje sumnjaju djeluje li to ili ne. Klinički testovi pokazuju da ovo ima bolje učinke za liječenje gihta, podložno čestom pijenju ove formule.

Poboljšani slijed profesora Laija s Kineske farmaceutske škole kako bi se razumjela učinkovitost zelenog čaja od papaje. Slijed pripreme zelenog čaja od papaje spomenut je u nastavku:

Narežite zelenu papaju na male kockice
Stavite ih u vodu
Prokuhajte mješavinu papaje i vode
Dodajte listove zelenog čaja
Pustite da vri 10-15 minuta
Proces pripreme zelenog čaja od papaje sličan je uobičajenom procesu pripremanja čaja.

Klinička ispitivanja pokazuju da je zeleni čaj od papaje najbolja prirodna alternativa za liječenje gihta bez negativnih nuspojava podložnih čestom pijenju ove formule.

Studija slučaja
Gospodin Liu Qing, šef grada Rende u Tainanu, godinama je patio od jakih bolova u trbuhu smještenih oko stražnjeg zida želuca. Zelenu papaju koristio je kao čajnik za svakodnevno pripremanje obiteljskog čaja, a nakon mjesec dana poboljšalo se stanje kronične bolesti.

Članovi njegove obitelji s visokom uričnom kiselinom također su izliječeni istim čajem od papaje.

Da bi to redovito radio, gospodin Liu je posadio puno papaja koje je dijelio s rodbinom i prijateljima sa sličnim bolestima.

Prema gospodinu Liuu, kada odabirete zelenu papaju za čajnik, birajte one čiji je oblik masni i kratki, većeg kapaciteta. Odrežite gornji dio papaje, očistite sjemenke, otvorite malu rupu na gornjoj bočnoj stjenci kako biste olakšali točenje čaja.

Napravite malu ventilacijsku rupu na gornjem poklopcu, stavite čajne listiće, ulijte kipuću vodu, vratite gornji poklopac natrag na papaju (za pričvršćivanje gornjeg poklopca možete koristiti i čačkalice).

Liu voli koristiti Oolong čaj jer je dobrog okusa.

Bio je ugodno iznenađen da su bolovi u trbuhu koje je trpio dugi niz godina zarasli nakon mjesec dana pijenja čaja iz zelene posude za papaju, bez uzimanja bilo kakvih drugih lijekova.

Dao je nekoliko zelenih listova papaje prijatelju koji je radio u Medicinskom centru kako bi testirao i analizirao sadržaj. Testovi su potvrdili da je zdrav enzim prisutan u papaji koristan za ljudsko zdravlje.

Sada dok papaja u voćnjaku gospodina Liua daje plodove odgovarajuće veličine, plodove dijeli s obitelji i prijateljima. Xu Fuchang, iskusni farmer papaje, rekao je da zelena papaja znači nezrelu papaju, gdje je koža još uvijek zelene boje.

Općenito, papaji treba oko četiri mjeseca da potpuno sazri i postane zrela, ali ljekoviti učinak izgubit će se nakon što potpuno sazrije. Zelenu papaju treba brati kad je plod star otprilike tri mjeseca kada je još čvrst. “Papaja mlijeko” sadrži visoke enzime papaje i druge zdrave sastojke.

Povezano

Najnovije