Bol u tijelu možda nema fizički uzrok. Često je povezana s psihom

214

Kad nas nešto boli, često tražimo uzrok bolesti ili ozljede. Međutim, mnogi bolovi nemaju izravan fizički uzrok, jer imaju psihološki uzrok. Pogledajte s čime se različite bolove mogu povezati.

Bol u mišićima
Ako to učine, morate shvatiti da u životu radite više nego dovoljno. Imate toliko obaveza da ih ne možete doslovno oteti. Opustite se i sve će biti u redu.

glavobolje
Uglavnom je povezana s činjenicom da vas u životu čekaju mnoge važne odluke. Kao rezultat toga dolazi do glavobolje. Kad se odlučite, olakšat ćete se.

Grlobolja
Oni uglavnom pokazuju napetost u vašem tijelu. Prije svega emocionalna napetost. Ako u sebi imate različite osjećaje, pustite ih da se oslobode i grlobolja će nestati.

zubobolja
Oni mogu ukazivati ​​na probleme s vašom općom neodlučnošću, ali i s nedostatkom odlučnosti da nešto učinite ili promijenite. Napravite radikalan korak u svom životu.

Bol u stomaku
To nije povezano samo s hranom, već s onim što naučite i doslovno ne može zagristi. Obično je to vrlo negativno izvješće s kojim se ne znate nositi.

Bol u križu
Ako se nečega bojite, još uvijek razmišljate o tome, a još niste prevladali svoje strahove, pomislite da se oni mogu postepeno pomicati na križu i kokciksu.

Bol u laktima
Pojavit će se u kontekstu promjene u vašem životu. Ne znate kako će izgledati vaš život i to može biti povezano s bolovima u laktima. Ako imate teret koji nosite, može vam boljeti cijela ruka.

Bolovi u zglobovima
Ovo može značiti da se ne možete previše prilagoditi onome što želite. To su slične situacije kao da ste ograničeni u kretanju.